Recette H1 - My mead
- 10 décembre 2020
Céréales et sucres
Quantité | Nom | Malterie | Forme | Addition | Couleur | Proportions | Coût total |
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1.2 kg | Honey | Sucre | - | 1 EBC | 100 % | - | |
Can be used to lighten flavor and body when substituted for malt.Generally limit to 30% when used as an adjunct. Pasturize and add to primary during fermentation. Use up to 100% for meads. |
Divers
Quantité | Nom | Addition | Temps | Coût total |
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4 g | Yeast Nutrient | Primaire | 3 jours | - |
Gives yeast nutrients for healthy fermentation. Not needed for most beers, but good for those with a high percentage of adjuncts. Add before yeast. |
Efficacité d'empâtage : 65%
Ratio eau/grain de départ : 2.5 L/kg
pH : 5.4
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Concasser les grains
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Palier Mash In à 65°C pendant 75 minutes
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Filtrer et rincer les drêches avec 25.4 L d'eau à 75.6°C
Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).
Volume d'ébullition : 25.4 L
Temps d'ébullition : 60 minutes
Densité avant ébullition : 1.014
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Porter le moût à ébullition
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Faire refroidir le moût
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